« terug naar vorige pagina

Spreekuren en afspraak maken

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.
In de lunchpauze van 12.00 – 13.00 uur zijn wij telefonisch te bereiken op nummer 0162-682666 (kies 1) voor spoedgevallen.

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden iedere werkdag in de ochtend en middag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Online 
Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken via MijnGezondheid.net (zie onze homepagina of de pagina Online Regelen)

Uiteraard gaan wij mee met de moderne technologie en bieden wij twee nieuwe vormen van consulten aan:
– E- consulten, dit kan aangevraagd worden via MijnGezondheid.net (zie onze homepagina of de pagina Online Regelen). De E-consulten worden binnen 2 werkdagen beantwoord. 
– Beeldbelconsult, als fysiek contact niet mogelijk of lastig is vanwege uiteenlopende zaken. Het beeldbellen gaat via een beveiligde verbinding genaamd Wesedo. Voor dit consult kan u telefonisch een afspraak inplannen met onze praktijkassistente.

Er is iedere maandag een avondspreekuur van 17.00 -20.00 uur.

Telefoon: 0162-682666

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Een afspraak voor een visite kunt u het best voor 10.00 uur maken. 

Telefoon: 0162-682666

Andere Spreekuren

Er zijn diverse specialismes in de praktijk aanwezig, die een spreekuur hebben op hun vakgebied.
– Praktijkassistente
– Praktijkondersteuning
– Praktijkondersteuning GGZ
– Verpleegkundige specialist.

Thuismonitoring

Als praktijk bieden wij en stimuleren wij onze patiënten tot thuismonitoring, hieronder valt:
Bloeddrukcontrole, ritmeregistratie, saturatiemeting en bloedsuiker controle.
Apparatuur voor deze metingen word uitgeleend door de huisartsenpraktijk.